Besparelser på Frederikshavner Ordningen

Besparelser på Frederikshavner Ordningen

29. maj 2014 - kl. 8:34 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Den 22. maj deltog næsten 100 foreningsfolk i et møde i Bannerslundhallen. Der var indkaldt til mødemed meget kort varsel, og det var dejligt at se, at så mange frivillige ledere tog mod invitationen.

Mødet drejede sig om de foreslåede besparelser på Frederikshavner Ordningen. Forvaltningen har udarbejdet et sparekatalog til Kultur- og Fritidsudvalget, som så skal udvælge de konkrete besparelser. På mødet var der en meget god og konstruktiv debat om, hvilke katastrofale konsekvenser det vil have for foreningslivet, hvis de foreslåede besparelser bliver vedtaget.

Det bliver nu FUFs styrelse og IS’ bestyrelse, der sammen med Folkeoplysningsudvalget skal kæmpe for, at Frederikshavner Ordningen ikke bliver udhulet til det rene ingenting. Der blev modtaget mange gode argumenter på mødet, og der er også modtaget en del indlæg efter mødet.

MEN – der er stadigvæk brug for mange flere gode argumenter til at belyse følgerne for foreningerne, hvis de ikke-lovpligtige tilskud skæres væk: Transport – trænertilskud samt leder- og instruktørtilskud.

DERFOR: Send straks DINE argumenter for at bevare Frederikshavner Ordningen i sin nuværende form – senest søndag den 1. juni – til info@idraets-samvirket.dk

Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune – Frederikshavn Ungdoms Fællesråd.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Besparelser på Frederikshavner Ordningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER