“Slangen” til jubilæumskoncert i Dybvad

“Slangen” til jubilæumskoncert i Dybvad

27. maj 2014 - kl. 15:43 - af

BFS_2014_MG_7280Når Big Fat Snake i sommeren 2014 rammer landets festivaler og Open Air arrangementer, bliver det i ekstra højt gear – også i Dybvad, hvor ”Slangen” optræder til jubilæumskoncerten i Søparken den 2. august.

Det bliver rock med stort R…! Big Fat Snake har slebet rockprofilen helt skarp, og har genarrangeret en række af deres helt store rocksange og ballader fra deres lange karriere for at tilføre dem nyt liv. “Vi har lyst til at give den en ekstra tand i sommer. Overskriften er ROCK med flad pedal” lyder det fra forsanger Anders Blichfeldt, som fortsætter: “Vi trænger til at få rockdyret luftet og brænder for at give publikum den ultimative rockoplevelse”.

Folkets Rock’n Roll Band står stadig efter 24 år blandt de øverste på publikums ønskeliste, og som altid arbejder Big Fat Snake benhårdt for hele tiden at løfte den musikalske overligger. I sommeren 2014 sker det under overskriften BIG FAT SUMMER OF ROCK!!! Big Fat Snake består af Anders Blichfeldt (sang og guitar), Asger Steenholdt (guitar og kor), Pete Repete (keyboards og kor), Morten Jay (bas og kor), samt Jens Fredslund på trommer – og bandet har ikke glemt deres seneste optræden i Dybvad, hvor de sprang til da Shakin’ Stevens for år tilbage meldte afbud; og gav den hele armen! Dét vil de leve op til når de igen besøger Søparken til august.

Big Fat Snake er pladeaktuelle med ”Idiocrazy”, der i starten af maj måned strøg direkte ind på hitlisterne – og ud over de gode gamle som ”Bonsoir Madame” og ”No Peace Like In Heaven”, vil der helt sikkert være smagsprøver herfra på sommerens koncerter. Siden BFS’ opstart i 1990 er det i øvrigt blevet til over 1.200 koncerter, 20 pladeudgivelser samt 27 guld- og platinplader, så publikum i Søparken er i kyndige hænder når Blichfeldt og co. sætter fuld skrue på stemningen.

Med til ”Vendsyssels hyggeligste havefest” i Dybvad er også Lars Lilholt Band, de lokale Østre Gasværk, Danmarks største discoband Le Freak – og sidst, men ikke mindst, kan koncertgæsterne forvente en ordentlig vitaminindsprøjtning af ren pop-nostalgi når Birthe Kjær og Feel Good Band tager en tur i den knaldrøde gummibåd ud over koncertpladsen.

Billetsalget til Dybvad Open Air er i fuld gang hos Dagli’Brugsen i Dybvad, Spar Nord Bank i Østervrå, Nordjyske Bank i Sæby samt via www.dybvadopenair.dk. Alle steder stiger prisen den 1. juni, så hvis Fars Dags gaven i form af koncertbilletter skal i hus, er der penge at spare lidt endnu, lyder det fra arrangørerne hos Dybvad Boldklub, Dybvad Tennisklub og Dybvad Idrætsklub.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER