Det Musiske Hus og Frank’s Restaurant indgår samarbejde

Det Musiske Hus og Frank’s Restaurant indgår samarbejde

27. maj 2014 - kl. 9:19 - af

dmh og franksDet gør de for at give livsnydere og andet godtfolk store oplevelser både kulinarisk og musikalsk.

”Vores ambitioner er hver især, at gøre det vi er bedst til og skabe en koncertform, der forkæler publikum og lokker spændende artister til området”, udtaler Frank Størup ejer af Frank’s restaurant i Sæby. Musikchef i Det Musiske Hus, Kasper Bonde, vil gerne med disse arrangementer give publikum en kulinarisk dimension på musikken og skabe en intim stemning omkring kunsten.

I efteråret 2014 laver de to parter 2 koncerter sammen med henholdsvis Anne Dorte Michelsen og Alberte. Første koncert er lørdag den 4. oktober, hvor Anne Dorte Michelsen og hendes akustiske trio spiller i FRANK’s indbydende lokaler direkte på havnen i Sæby. Anne Dorte har et bagkatalog af sange, både fra sin tid med Tøsedrengene og Venter På Far og fra sin flotte solokarriere, noget der gør enhver sangskriver misundelig. Fredag den 24. oktober kommer Alberte, der gennem årene er blevet intet mindre end folkeeje, hun går på scenen med sin dejlige stemme og sin imponerende række af hits.

Hvad maden angår, kan Frank løfte sløret og fortælle, at der bliver serveret en lækker 3-retters nordjysk tapas menu.

Billetter inkl. spisning på www.arenanord.billetten.dk   

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det Musiske Hus og Frank's Restaurant indgår samarbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER