55 års skolejubilæum i Voerså<br> …

55 års skolejubilæum i Voerså

26. maj 2014 - kl. 0:04 - af

IMG_6341De er født omkring 1944, og i august 1956 da Albæk Centralskole (nuværende Stensnæsskole i Voerså) startede op efter sommerferien, mødtes de alle i 2. mellem, der i dag svarer til 6. klasse. De kom fra de gamle nedlagte skoler i Voerså, Lyngså, Præstbro, Sørå, Fæbroen og Albæk.

Denne gang kunne der samles 10 elever, mens der for 5 år siden var flere til 50 års jubilæet, men som denne gang var forhindret i at møde op.

Jubilæet blev afholdt, i det rigtig gode sommervejr lørdag 24. maj, og mødestedet var jollehavnen i Voerså. Her nød de alle hinandens selskab i nogle timer og besøgte en del af byen og kiggede lidt rundt, som andre turister, inden Edel Albrecht på Rypevej i Voerså måtte lægge terrasse til, for at aftensmaden kunne indtages.

Alle havde en rigtig god dag, og der var bred enighed om, at de ville mødes igen om 5 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '55 års skolejubilæum i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER