To flaskeposter fundet samme dag…

To flaskeposter fundet samme dag…

25. maj 2014 - kl. 9:12 - af

IMG_6334_600x250Når man er så heldig at finde to flaskeposter på samme dag, så må det da være en sensation, Under normale omstændigheder vil man kun finde én!

Det var 8. klasse fra Sæbygårdskolen i Sæby, der var de heldige findere. Nogle af klassens forældre havde taget initiativ til en kanotur på Voer å. Her lagde eleverne ud fredag 23. maj i Præstbro, hvor de boede i shelters og fremstillede bålmad. Efter overnatningen var det tidligt op, og så gik det i fuld fart i kanoer til Voerså, hvor målet var jollehavnen. Midtvejs på ruten, der er omkring 8 kilometer, og tæt på herregården Rugtved, fandt eleverne, de to flaskeposter med kort mellemrum mellem hinanden. Nysgerrigheden var selvfølgelig, stor og flaskerne blev åbnet, og det viste sig nu, at det var 4. b fra Torslev skole i Østervrå, der 25. september 2013 havde afsendt flaskeposterne. Østervrå-eleverne kan i nærmeste fremtid forvente en hilsen fra 8. klasse på Sæbygårdskolen.

Jollehavnen i Voerså blev nået omkring 13.30, og her stod en hel del forældre klar med kaffe, kage, sodavand samt andre lækkerier, til de trætte elever, som blev nydt på havnen, i det flotte sommervejr.

Et par af pigerne fortalte, det havde været alle tiders. Kanoturen var perfekt, i det dejlige vejr, og den pragtfulde natur. Der var blot et lille minus, og det var, at de havde fået ondt i numsen af at sidde så længe på et bræt i kanoen og padle. Næste gang skulle de nok huske at tage en pude med.

IMG_6337

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To flaskeposter fundet samme dag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger