Atletikskolen i uge 27 – nu med OL stjerne

Atletikskolen i uge 27 – nu med OL stjerne

24. maj 2014 - kl. 9:02 - af

atletikskolen 2013_600x250Den danske OL stjerne Sara Slott fra Århus 1900 kommer til Sæby i atletikskolen i uge 27.

Sæbys atleter ser frem til Sara Slott kommer og fortæller om sine mangeårige erfaringer inden for eliteatletikken og hendes deltagelse i OL, men ikke mindst at du bliver trænet af et idol bliver stort.

Atletikskolens program byder på alt fra seriøs atletiktræning til boksetræning, besøg i svømmehal, stævne, crossfit, strandtræning, vandkamp og masser af hygge. Som noget nyt i år, byder SIK 80 også ind med en musisk/rytmisk aktivitet.

Tilmeldingen foregår på www. Sportstiming.dk, efter først til mølle princippet. De har 40 pladser.

”Forhåbentlig er længdespring og spydkastområdet renoveret inden atletikugen”, siger Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80.

atletikskolen1 Atletikskolen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atletikskolen i uge 27 - nu med OL stjerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER