Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet

Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet

23. maj 2014 - kl. 7:21 - af

Svoemmebad_600x250Formand Tommy Thomsen aflagde følgende beretning til generalforsamlingen, som fandt sted den 21. maj 2014:

”Ud over afholdelse af den efterhånden traditionsrige wellness aften i oktober, har Støtteforeningen ikke haft andre fysiske aktivitet. Dog forsøger vi altid at komme med konstruktive forslag til hvad Svømmebadet kan forbedre på driften.
Heldigvis sker der altid forbedringer af faciliteterne, bl.a. har vi nu endelig fået installeret 5 m udspringstårnet, som Martec har finansieret, og som de bruger flittigt til deres mange kurser. Indvielsen af tårnet blev markeret ved at alle borgerne blev inviteret til et ” åbent tårn” arrangement.

Ved udgangen af 2013 blev det gamle Metra adgangssystem skrottet og erstattet af en nyt og mere brugervenligt system, med nye adgangsmøller og nøgle / kortsystem til skabene. Det nye system er som ventet langt mere stabilt og sikret mod nedbrud og back up for alle nøgler og kort.

Som gæst er det glædeligt at der i sommerhalvåret er blevet længere åbningstid onsdag aften, som vi håber mange vil benytte sig af.

2013 var også året hvor Sæby Svømmebad på saunagus landkortet, først med deltagelse i DM i Sønderjylland som gav adgang til VM i Østrig. I år stiller svømmebadet med nye og ivrige repræsentanter, der stiller op til DM og på baggrund af sidste års flere fine placeringer, er der blevet plads i dommerpanelet.
Tiden nærmer sig hvor den kommunale genoptræning flytter til Sundhedshuset, hvilket giver plads til andre aktivitetsmuligheder for borgerne. Svømmebadets personale og ledelse arbejder i øjeblikket på højtryk for at finde en økonomisk bæredygtig løsning. Flytningen af genoptræningen betyder at der mistes ½ mill. kroner i indtægter, der dog delvist bliver opvejet af deres timebaserede leje af varmtvandsbassinet og ved indførelsen af den nye skolereform forventes en øget udlejning af 25m-bassinet til skolernes svømmeundervisning.

Fra Kommunalt hold er svømmebadet blevet præsenteret for et udkast til en driftsoverenskomst som i vores optik ikke virker tilstrækkelig gennembearbejdet. I store dele af aftalen lægges der op til en stigende kommunalisering af driften, som absolut ikke gavner svømmebadet, men alene giver større bureaukrati og øgede udgifter. Udkastet er selvfølgelig blevet kommenteret og kritiseret, så lad os håbe det vinder gehør hos forvaltningen og det politiske system.

I år har svømmebadet sat fokus på en intim og hyggelig udsmykning af hallen. Den røde tråd vil være havnemiljø med sommer og vand. Første tiltager, er etablering af en rustik pergola mellem morskabsbassin og wellness afdelingen.

Støtteforeningen har sponsoreret to sorte læder stole og borde til cafeen, og bestyrelsen skal på efterfølgende møde tage stilling til en ansøgning om indkøb en sofa, der matcher til det øvrige møblement.

Sluttelig vil jeg takke bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde”.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:
Formand, Tommy Thomsen,

Næstformand, Ib Nielsen

Kasserer, Anders Pedersen

Sekretær, Marian Stidsborg

Menigt medlem, Alice Larsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER