Morgenmøde om finansiering i Erhvervshus Nord

Morgenmøde om finansiering i Erhvervshus Nord

22. maj 2014 - kl. 0:02 - af

hans_joergen_600x250Onsdag den 28. maj kan virksomheder og iværksættere få et indblik i finansieringsmuligheder til deres næste projekt, udvidelse eller andet. Ved et morgenmøde i Erhvervshus Nord vil den statslige fond Vækstfonden og Spar Nord fortælle om mulighederne.

Som mindre og mellemstor virksomhed kan det ofte være vanskeligt at finde pengene til at finansiere den næste gode idé eller udviklingsprojekt. På morgenmødet den 28. maj i Kattegat Siloen inviterer Erhvervshus Nord iværksættere og virksomheder til at komme og få et indblik i finansieringsmuligheder ved Vækstfonden, som netop har åbnet afdeling i Randers, og Spar Nord i Frederikshavn.

Formålet med den statslige fond Vækstfonden er at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Det gælder for eksempel deres vækstkaution til mikrolån til iværksættere og virksomheder med under 10 ansatte, som har et finansieringsbehov på under 185.000 kroner. Samtidig med mikrolånet kan virksomheden opnå anden finansiering med almindelig Vækstkaution. Maksimal finansiering med Vækstkaution er på i alt 2 mio. kroner, og fonden dækker op til 75 procent af bankens risiko.

Spar Nords erhvervsrådgivere vil give et indblik i, hvad banken lægger vægt på i forhold til finansiering af virksomhedsopstart eller udviklingsaktiviteter.

Mødet er gratis og åbent for alle. Man kan tilmelde sig via Erhvervshus Nords hjemmeside under arrangementer.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Pernille Urth, kommunikationskonsulent Erhvervshus Nord, telefon 61 28 75 17

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord beskæftiger sig med den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn Kommune. Erhvervshus Nord er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, som til sammen har mere end 450 medlemsvirksomheder. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Morgenmøde om finansiering i Erhvervshus Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger