Borgerne i syd smøger ærmerne op

Borgerne i syd smøger ærmerne op

22. maj 2014 - kl. 12:33 - af

IMG_6067_600x250Der er gang i den i Frederikshavn Kommunes sydligste del!

Borgerne i Præstbro, Lyngså og Voerså-området arbejder lige nu på højtryk for at igangsætte initiativer, der vil styrke og forbedre samarbejdet og udviklingen i hele området.

Den 5. april blev dialogen skudt i gang til et inspirationsmøde. Mødet var et heldagsmøde og formiddagen bød på 4 relevante og tankevækkende oplæg. Efter frokost blev ærmerne smøget op, og der blev i grupper arbejdet ivrigt med ”Fremtidsværksted”. Her blev der – helt lovligt – skudt fra hoften med både brok og ideer. Og det var lige præcis det, der var meningen!

Ideerne blev fremsat og der blev dannet foreløbige arbejdsgrupper med overskrifter som f.eks.: ”Hjemmeside, kalender og PR”, ”Bedre udnyttelse af fælles faciliteter”, ”Natur, turisme og handelsliv” og ”Foreningsliv”.

Der har efterfølgende været drøftelser i de respektive arbejdsgrupper og måske endnu flere gode ideer?

Det vil vise sig når grupperne får mulighed for at fremlægge deres tanker og planer på et stort borgermøde, der afholdes i Præstbro d. 27. maj.

Til mødet er det et håb at rigtig mange borgere vil møde op og være med til at drøfte, supplere og debattere de allerede fremkomne ideer.

Der er brug for alle, både ung og gammel, om man har en idé, vil være med til at arbejde for et af emnerne eller bare vil være med på en ”lytter”.

Ideelt set vil en del af emnerne udmøntes i nye arbejdsgrupper sammensat af et bredt repræsenteret borgerskab, så vi i fællesskab kan forbedre og udvikle hele lokalområdet til et stærkt og aktivt samfund, der fortsat vil være attraktivt for borgere i alle aldre og som i høj grad, men måske på en anden måde, kan stå mål med de større byers muligheder.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerne i syd smøger ærmerne op' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER