Almene boliger i TOP klasse på Sæby Strand

Almene boliger i TOP klasse på Sæby Strand

22. maj 2014 - kl. 17:05 - af

Boligforening Saeby strand_600x250Sæby Strand er nomineret til NBO´s ”Bostadspris”, som er en pris, der gives til de bedste boliger i Norden.

”To andre byggerier er også nomineret, så vi skal præsentere Sæby Strand på Island den 12. september. Vi skal nok være klar med et godt show. Den pris skal hjem til Sæby Strand”, siger Kim Madsen, direktør for Sæby Strand.

NBO er en forening af alle almene boliger og lignende boliger i Island, Norge, Sverige, Finland og Danmark og prisen uddeles hvert andet år. Se evt. www.nbo.nu

NBO uddeles efter følgende kriterier: ”Huset skal på en god måde forene hensynet til bo-kvalitet, miljømæssige aspekter og økonomisk rimelige løsninger med god arkitektur. Huset bør være en typisk enhed i en større sammenhæng.

Det rammer jo præcist Sæby Strand, og at det så er boliger, der overholder energikrav for 2020 giver jo lige den sidste stjerne.

”Jo, vi er stolte af Sæby Strand, og vi er også stolte af alle vore andre gode boliger. I marts kunne vi fortælle, at det ny renoverede Højbo var indstillet til ”Renoverprisen” af Byfonden.   Den vil vi også meget gerne vinde, og synes i øvrigt den bør vinde. Tænk om vi kunne vinde ”the double”, slutter direktør Kim Madsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Almene boliger i TOP klasse på Sæby Strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger