Tom Oxager signerer sin nye bog på biblioteket

Tom Oxager signerer sin nye bog på biblioteket

20. maj 2014 - kl. 10:52 - af

Bibliotek_600x250Først kom Rigsvåbnet, hvor læserne stifter bekendtskab med politikvinden Anna Storm, så fulgte Guld for enhver pris og Over alle grænser. Nu er Sæbyforfatteren og billedkunstneren Tom Oxager klar med sin fjerde kriminalroman – De gode græd og de onde lo. Her kaster han et kærligt men ikke ukritisk blik på egnens kulørte karakterer og deres gøren og laden.

Tom Oxager er billedkunstner og i ledige øjeblikke skriver han også krimier med udgangspunkt i Sæby. Han er født i Sorø og opvokset i Haslev. Allerede i begyndelsen af halvfjerdserne tabte han sit hjerte til Sæby, hvor han med en enkelt afbrydelse har boet siden. Tom Oxager har elsket Sæby i en menneskealder og hans kærlighed skinner igennem i hans bøger.

De gode græd og de onde lo
En upopulær forretningsmand myrdes under mystiske omstændigheder, og efterforskernes arbejde hjælpes ikke ligefrem af det aparte persongalleri, som bliver viklet ind i deres opklaringsforsøg. Nogle vil hjælpe med at løse mysteriet, andre besvære indsatsen. Og så er der alle dem, der bare ikke kan lade være med nysgerrigt at blande sig, når der sker noget i lokalområdet.
Tonen kan – som den bør i en krimi med fødderne solidt plantet i det nordjyske – virke grum og hård, hvis man ikke fanger det humoristiske og kærlige glimt i øjet. Men for de indforståede er ‘De gode græd og de onde lo’ en herligt atypisk krimi, som ikke uden videre bare kunne foregå hvor som helst. Det er en Sæby-krimi, og det kunne aldrig være andet!

Bogsignering
Tom Oxager kommer på Sæby Bibliotek den 23. maj, og her bliver der rig lejlighed til at få en snak med ham om hans forfatterskab. Bøger og Papir fra Sæby vil være til stede og sælge bogen, og Tom er klar til at sætte sin autograf i hvert eneste eksemplar. – Alle interesserede er velkomne, lyder det fra Sæby Bibliotek, der denne dag er værter for en lille forfriskning

Kig også ind på Tom Oxagers hjemmeside www.tom-ox.dk, og læs mere.

ÅB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom Oxager signerer sin nye bog på biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER