Lyngså Boldklub nægter at dø<br>…

Lyngså Boldklub nægter at dø

20. maj 2014 - kl. 9:26 - af

IMG_6261_600x250Lørdagens sponsorcykelløb var ren folkefest.

Den lille boldklub i Lyngså nægter at give op. Ganske vist har Forvaltningen i Frederikshavn Kommune smækket kassen i, og meddelt klubben der ikke bliver udbetalt flere støttekroner fra kommunens kasse, på grund af de kommende spareplaner.

I Lyngså nægter de at give op. Der må tages andre midler i brug. Lørdag 17. maj blev årets sponsorcykelløb kørt på en rundstrækning omkring byen, og her havde 21 ”cykelryttere” meldt sig, for at hjælpe den lille klub, der for tiden kæmper hårdt med økonomien. Selv fra nabobyerne stillede der ryttere op for at hjælpe klubben.

82.782 – kroner på en time
Sponsorløbet varede 1 time, og rytterne skulle selv skaffe sponsorer. Det blev gjort så godt, at rytterne tilsammen kørte i alt kr. 82.782 – sammen til fordel for klubben.

Klubbens formand, 55 årige Ib Thomsen trampede selv med i pedalerne og svedte bravt under kasketten. Han kørte kr. 19.015 – sammen. Ib Thomsen kørte ganske vist ikke så mange kilometer, og måtte finde sig i de yngre kræfter kom og overhalede med en omgang en gang imellem. Til gengæld havde han gode sponsorer, så derfor blev det til de mange penge.

Men han blev dog slået af Jens Poulsen, der også havde gjort et stort forarbejde og kørte kr. 19.871 – sammen.

Nr. 3 blev Casper Schrøder med kr. 8.754 -.

Hjælp fra Sindal
Kim Olesen, der kommer fra Sindal, stillede også op for at hjælpe klubben. I alt kørte han 37,6 km og blev hermed vinder af løbet. Nr. 2 blev Simon Brandenhoff med 33,6 km, og 3. pladsen snuppede Anders Thomsen med 33,2 km.

Hjælp fra naboerne
”Team Easy On” bestod af 3 drenge med ens trøjer og navne på ryggen. Kristian Hardam fra Lyngså og de to Voersådrenge, Lasse og Mads Knøsen, stillede også op for at støtte klubben.

To voksenryttere, Anders og René Thomsen, begge bosat i Voerså var også blandt rytterne udenbys fra. Flere andre, blandt andet den tidligere formand i klubben, Annette Olsen, der nu bor i Gærum, var også på cyklen.

Yngste rytter bare 6 år
For 6 årige Christian Thomsen var det debut i cykelløb. Han fik dog ikke lov til at køre alene, men måtte finde sig i, at hans far, Jens Ole Thomsen, hele tiden fulgte ham i hans baghjul.

Christians mor, Susan Vejby Thomsen, stille også op i løbet, men det var på spinningcykel sammen med Henriette Grøndal.

Alle sejl var sat
Flere af boldklubbens ældre og skadede fodboldspillere, der ikke kunne cykle, gjorde sig nyttige på andre fronter. Start og mål var ved den gamle købmandsgård, og her var der på parkeringspladsen stillet telt op. I det varme og lune vejr, solgte boldklubbens medlemmer masser af fadøl, sodavand og grillstegt pattegris

Hvor der er vilje, er der håb! Med den initiativlyst, de viser i Lyngså Boldklub, er der håb for klubben overlever, trods manglende kommunal støtte.

Moralsk opbakning fra Byrådet var der dog, idet Ole Rørbæk fra Socialdemokratiet og Mette Hardam fra Venstre, var blandt gæsterne til cykelløbet.

IMG_6287 IMG_6265 IMG_6301 IMG_6259 IMG_6279 IMG_6268 IMG_6289 IMG_6254 IMG_6276 IMG_6285 IMG_6282 IMG_6294 IMG_6299IMG_6272 IMG_6291 IMG_6304

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Boldklub nægter at dø
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger