Sæby HK spiller også i 2. division i den kommende sæson

Sæby HK spiller også i 2. division i den kommende sæson

19. maj 2014 - kl. 0:20 - af

Saeby HK_600x250Første stik i kampen om en plads i kvindernes 2. division blev taget mandag d. 12. maj, hvor Sæby efter en spændende kamp kunne tage hjem fra Mejrup-Hvam med en sejr på 25-24.

Den afgørende kamp blev spillet i Sæby Fritidscenter torsdag d. 15. maj. Kampen begyndte godt og holdet kommer foran, og efter ca. 12 min. var stillingen 5-4 til Sæby. Men de næste ca. 20 min. får Mejrup-Hvam momentum, og de fører 11-13 til halvleg, da Sæby brænder for mange oplagte chancer. Træner Palle Nielsen må have brugt pausen til at få gang i det gode spil igen, for det lykkedes at få hentet modstandernes føring, og efter 9 min. er stillingen 16-16, og her fra er det tæt.

Da det skal afgøres i to kampe, kunne Sæby klare at tabe med en, så længe Mejrup-Hvam ikke scorede over 24 mål. Med 4 min. igen var stillingen 22-23, og da der var 45 sek. igen, blev det virkelig spændende, da stillingen var 23-24, og Mejrup-Hvam kunne med en scoring tage pladsen, men Sæbys piger ville det anderledes, og kampen endte igen 25-24, og Sæby HK’s første hold spiller fortsat i 2. division i den kommende sæson.

Der var god stemning og opbakning i hallen, og der var store smil på læben hos de fleste lokale tilhængere og spillere.

Den kommende sæson bliver et jubilæumsår, da klubben kan fejre 10 års fødselsdag. Det bliver fejret med en officiel reception i Sæby Fritidscenter fredag d. 27. juni, og en stor fest for klubbens medlemmer i august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK spiller også i 2. division i den kommende sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER