Skjold mødte overmagten og fik enden på komedie

Skjold mødte overmagten og fik enden på komedie

18. maj 2014 - kl. 17:19 - af

Skjold_Aalborg_600x250I Jyllandsserien 1 løb IF Skjold Sæby ind i en ordentlig øretæve på hele 7-1 på udebane, mod et rutineret og velspillende Vorup hold.

Vorup lagde ud som lyn og torden med et skud på stolpen allerede i første minut, og allerbedst som Sæbys mandskab havde fået spillet til at glide og var kommet ind i kampen, slog Vorup kontra i det 16. minut og scorede til 1-0. Derefter gik det stærkt, Skjolds forsvar faldt total fra hinanden, og Vorup scorede yderligere 4 gange i løbet af de næste tyve minutter og kunne gå til pause med en 5-0 føring.

Fra starten af 2 halvleg blev Mads Nielsen og Christoffer Nødgaard skiftet ind, og Sæby holdet fik samlet tropperne og viste flot sammenspil, hvilket 10 minutter senere udmøntede sig i en stor chance til Jens Lorentsen, der forsøgte at sparke på mål desværre uden held.

Sæby fik fem minutter senere reduceret ved Christoffer Nødgaard, men Vorup kom igen og scorede yderligere i det 82. og 90. minut til slutresultat 7-1, hvilket nu bringer Skjold på en 6. plads med lang vej op til dem, der spiller om oprykning.

Næste kamp er allerede fredag den 23. maj kl. 19.30 mod Løgstør IF på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold mødte overmagten og fik enden på komedie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER