Sæby Havekreds deltager i forårsfesten i Nellemanns Have

Sæby Havekreds deltager i forårsfesten i Nellemanns Have

17. maj 2014 - kl. 0:42 - af

Nellemann soen_600x250For første gang har Sæby Havekreds valgt at være til stede ved forårsfesten lørdag d. 24. maj, og der er 5 gode grunde til at besøge deres stand, bl.a. får du et gavekort til Dybvad Planteskole, hvis du melder dig ind denne dag.

Der ud over har de en udstilling med unikke kunstværker fra Sæby Havekreds’ kurser i betonstøbning og jernkunst til haven, og man kan også erhverve sig forskellige stauder til fordelagtige priser, og så sælger de amerikansk lotteri med mange fine gevinster.

Så kom og få en god havesnak med Sæby Havekreds’ bestyrelse, de deler gerne ud af magasinet Haven og Sæby Havekreds’ program for 2014.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havekreds deltager i forårsfesten i Nellemanns Have ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER