Fint besøg på Sæby Redningsstation…

Fint besøg på Sæby Redningsstation…

16. maj 2014 - kl. 0:54 - af

Redningsstation Saeby_600x250Tirsdag den 14. maj havde Sæby Redningsstation besøg af en admiral og en officer fra den pakistanske flåde og kystredning sammen med en delegation fra forsvarskommandoen. De pakistanske officerer besøgte Den Danske Flåde og Sæby Redningsstation, som var repræsentant for den danske kystredningstjeneste.

Gæsterne fik en briefing om kystredning i Danmark og en sejltur i FRB11, som er Redningstjenestens nye redningsbåd, og indsat den 20. februar. Det vagte stor begejstring både blandt de pakistanske og de danske gæster på Sæby Redningsstation.som repræsentant for den danske kystredningstjeneste. Gæsterne fik en briefing om kystredningen i Danmark, og en sejltur i FRB11, der vagte stor begejstring, både blandt de pakistanske og de danske gæster på Sæby Redningsstation.

Redningsstation besoeg Birger_redning

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fint besøg på Sæby Redningsstation...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER