Børn får gode oplevelser på Lystfiskeriets Dag

Børn får gode oplevelser på Lystfiskeriets Dag

16. maj 2014 - kl. 0:34 - af

Fisketur_600x250Søndag d. 25. maj 2014 går jagten ind på gode lystfiskeroplevelser i naturen for alle børn – tag dit barn eller barnebarn med og vær en del af det nærvær og de autentiske oplevelser lystfiskeriet byder på.

Sæby Sportsfisker Klub, Danmarks Sportsfiskerforbund, Rapala og Angry Birds vil der for gerne invitere alle forældre, bedsteforældre og børn med på oplevelsestur ved fiskevandet.

På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, ligesom der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe dig med at komme i gang.

Arrangementet afholdes ved klubhuset havnen 1 ved (Sæby Ro og Kajakklub) 9300 Sæby, hvor det er muligt at fiske efter havørreder-hornfisk-sild-fladfisk osv. Mød op mellem kl. 11 og 15, få en spændende dag og fang mange gode oplevelser.

Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og gode oplevelser fylder mest, hvis du deler dem med andre. Så tag du bare dit barns bedste ven, søskende, bedstemor eller bedstefar med – her kan alle være med.

Lystfiskeriets Dag afholdes i samarbejde med spiludvikleren ROVIO – Angry Birds TM og Rapala, der har sponsoreret præmier og grej på dagen.

Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund og de lokale sports- og lystfiskerforeninger, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange muligheder. Det sker søndag den 25. maj på en lang række arrangementer over hele landet.

For yderligere information kan man kontakte: Morten H.F. Jensen, tlf. 60196111, Sæby Sportsfisker Klub.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn får gode oplevelser på Lystfiskeriets Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER