To atleter fra Sæby klarede i denne uge TUD-kravet

To atleter fra Sæby klarede i denne uge TUD-kravet

15. maj 2014 - kl. 10:20 - af

Anne Farum, kuglestoedSæby Atletik fik i løbet af denne uge yderligere to unge over Dansk Atletik Forbunds talentudviklings krav.

Anne Farum, 15 år sendte diskossen ud på 34,10 m i Herning i weekenden. En PR på 5 m er noget at bryste sig af. Så stort tillykke til Anne. I aftes sprang den 15 årige Kasper Larsen, 6,16 m i længdespring. Ligeledes et super flot resultat i den lidt kølige og regnfulde aften i Ålborg.

I øjeblikket har SIK 80 Jonas Bak med i DAF`s talentudvikling. I februar sprang Janni Kristensen 2,90m i stangspring, hvilket ligeledes bragte hende i det lidt fornemme selskab.

”SIK 80 har aldrig tidligere haft 4 unge, som har klaret TUD-kravet. Vi har haft mange talenter igennem tiden men 4 unge, som får landstrænerne til at hjælpe sig yderligere, er tegn på at vore trænere har fat i de rigtige løsninger på udviklingen af unge.

Den 30. maj sender vi 15 unge til stort stævne i Savedalen i Sverige, samtidig med vi har 24timervedhavet i Sæby. Så det er både forældrene og atleterne, som står overfor store udfordringer i den kommende tid”, siger formand for SIK 80 Gunnar Møller Nielsen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To atleter fra Sæby klarede i denne uge TUD-kravet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER