Åbning af Sæby Openwater banen

Åbning af Sæby Openwater banen

14. maj 2014 - kl. 9:29 - af

Openwater SaebySæby Svømmeklub er stolte over at kunne invitere til official åbning af SÆBY OPENWATER banen, som kommer til at ligge neden for Hotel Viking. Den officielle åbning vil finde sted torsdag den 15. maj kl. 15.30.

SSK har iværksat dette tiltag som en naturlig del af målet ved at deltage i vintertræningen af start2crawl for voksne. SÆBY OPENWATER banen er ligeledes i tråd med den tendens, der er over hele landet med svømning i det åbne hav, og SSK kører i både efterår samt forår hold for både nybegyndere og kyndige svømmere.

Der vil være førstegangssvømning på banen torsdag den 15. maj klokken 15.30 med deltagelse af voksencrawlholdet fra SSK samt konkurrenceholdet fra SSK

Projektet er sat i “søen” med drivkraft fra frivillige i SSK, og med Jørgen Vestergaard som “ankermand”.

SÆBY OPENWATER banen i Sæby har fået en hjælpende hånd fra henholdsvis TRYG FONDEN og SPAR NORD – hvorfor det roligt kan siges, at pengene ikke falder på et “tørt” sted.

Efter først til mølle princippet vil der være en grillet pølse og vand til de fremmødte.

 

En kommentar til “Åbning af Sæby Openwater banen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Åbning af Sæby Openwater banen”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbning af Sæby Openwater banen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER