Forfatterforedrag med Mads Peder Nordbo

Forfatterforedrag med Mads Peder Nordbo

12. maj 2014 - kl. 0:29 - af

Mads-Peder-NordboMandag den 26. maj kl. 19.00 kan du møde Mads Peder Nordbo på Sæby Bibliotek, hvor han fortæller om at debutere med sin bog Odins Labyrint og ikke mindst om den svære toer.

Mads Peder Nordbos første roman Odins labyrint – et glasbarns fortællinger udkom 1. november 2012, og 20. marts 2014 udkom fortsættelse med titlen Thuleselskabet: En død kvinde findes for foden af Glavendrupstenen. Hun er nøgen, og hendes krop er oversået med runetegn skåret ned i huden. Mathias Hviid tilkaldes for at tyde runerne, og herfra følger vi ham ud i et eskalerende eventyr, der fører ham gennem både spændende og dystre opdagelser, der strækker sig lige fra SS-tiden og Thuleselskabet til Nordboernes bosættelser i Grønland samt svastikategnet og det ariske folks sande ophav.

Du kan købe eller bestille billetter til foredraget fra 12. maj på Sæby Bibliotek, telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 50,- pr. stk.

Hvis du ønsker flere oplysninger om aftenen på Sæby Bibliotek, er du velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail: hnoe@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forfatterforedrag med Mads Peder Nordbo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER