Drøftelse af salgsform for børnehave i Sæby

Drøftelse af salgsform for børnehave i Sæby

11. maj 2014 - kl. 19:10 - af

stationsvejBørnehaven Stationsvej 1 i Sæby er tidligere flyttet til St. Toftelund. I den forbindelse har byrådet besluttet at sælge ejendommen.

På Teknisk udvalgs dagsorden for møde den 12. maj skal udvalgets medlemmer drøfte, hvilken udbudsform, der ønskes benyttet ved salg.

Kommunens ejendomscenter har modtaget henvendelse om køb af Stationsvej 1 tillige med et vejareal med henblik på at etablere en dagligvarebutik med p-plads.

Udvalget skal derfor drøfte, om der i forbindelse med salget også kan afhændes kommunale områder omkring ejendommen på begge sider af Stationsvej. Det er bl.a. områder, som har været anvendt til legeplads, stiareal, grønt areal, døgnpost, en række p-pladser samt mindesten for politikeren, tidl. finansminister Vilhelm Lassen (1905-08).

Vejarealet, som ønskes udbudt, udgør ca. 2.700 m2. Det er Ejendomscentrets opfattelse, at salgsprisen kan optimeres, hvis tilhørende arealer også udbydes.

Der er i dag 35 offentlige p-pladser indenfor ovennævnte vejareal. Det må i forbindelse med evt. salg af arealet betinges, at disse parkeringspladser bibeholdes. P-pladserne er beliggende i et område, som er omfattet af parkeringsfonden, og derfor ikke kan nedlægges uden etablering af erstatningspladser.

Direktøren med ansvar for Teknik og Miljø indstiller, at administrationen får bemyndigelse til at iværksætte procedure for nedlæggelse af vejareal, når en købsaftale foreligger.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drøftelse af salgsform for børnehave i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger