Ølsmagning og pølsebord var et hit

Ølsmagning og pølsebord var et hit

10. maj 2014 - kl. 13:17 - af

IMG_6198_600x25040 forventningsfulde øldrikkere dukkede op, da Voerså Borgerforening fredag 9. maj havde arrangeret ølsmagning i Voerså IFs klubhus.

Fem belgiske og tre danske øl blev der smagt på, og det var formanden for Danske Ølentusiasters afdeling i Frederikshavn, Allan Jensen, der stod for præsentationen. Gæsterne fik en grundig orientering om personerne bag bryggerierne, hvad der blev puttet i øllene, smag, fremstilling, duft og nydelse samt redegørelse for lov om alkoholfrie øl. Der blev præsenteret både lyse og mørke øl med volumen fra 3,6 % til 11 % alkohol i prisklasser fra 30 – til 125 – kroner pr. flaske.

Allan Jensen viste sig ikke bare at være ølkender, men også rigtig god til at formidle budskabet, der blev krydret med masser af sjove historier i forbindelse med øl, som skabte megen morskab blandt gæsterne. Efter en halv times tid snakkede gæsterne da også lystigt med.

To gæster var heldige med at vinde hver sin hollandske øl, der er verdens sværeste at skaffe. Prisen var da også 125 – kroner pr. stk..

Midtvejs i øldemonstrationen blev der holdt en pause, hvor gæsterne kunne få lejlighed til at smage, på det store pølsebord med tilbehør og en gang ost, som borgerforeningens bestyrelse også kunne byde på.

Formand og ølentusiasten, Allan Jensen, er 36 år gammel og kommer fra Frederikshavn. I de sidste tre år, har han i gennemsnit holdt en foredrags-demonstration om øl en gang om måneden rundt omkring i Nordjylland.

Blandt gæsterne var der da også bred enighed om, det havde været en rigtig god og hyggelig aften.

IMG_6204 IMG_6203 IMG_6205

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ølsmagning og pølsebord var et hit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER