Musikkorpset drager afsted for at fejre Norge

Musikkorpset drager afsted for at fejre Norge

10. maj 2014 - kl. 8:33 - af

DSC04995_600x250Den 16. maj drager Musikkorps Sæby til Norge. Orkesteret skal besøge deres venskabsorkester Stavern Agnes Musikkorps i forbindelse med Norges Nationaldag den 17. maj.  Efter at have været en del af det danske enevælde i 400 år, fik Norge sin egen grundlov i 1814, og der for kan de i år kan fejre 200 års dag.

Ud over at skulle spille en masse musik, vil der også være tid til at pleje det sociale samvær med medlemmer fra Stavern.

I forvejen holder korpset hvert år ungdoms seminar i Sæby Fritidscenter for unge norske musikere. Dette samarbejde er netop kommet i stand gennem kontakterne til Stavern Agnes Musikkorps. Ligeledes har det norske orkester gæstet Sæby mange gange, både til sammenspils weekender med Musikkorpset, men også til alle de musikfester som korpset afholder hvert 3 år. Stavern har for øvrigt i fordums tid været venskabs by med Sæby, så Stavern Agnes Musikkorps er kommet meget til Sæby også i årene før Musikkorps Sæby kom til verden i 1971 – jo der er virkelig tale om et gammelt venskab, der skal plejes.

Korpset ser frem til denne begivenhed, som de har prøvet et par gange før. Det bliver en hård weekend, da man traditionen tro starter ”meget tidlig” om morgenen den 17. maj med at marchere rundt i byen og fester hele dagen med optog både formiddag og eftermiddag.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorpset drager afsted for at fejre Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER