Gymnastik og æbletræer i blomst i Nellemanns Have

Gymnastik og æbletræer i blomst i Nellemanns Have

9. maj 2014 - kl. 10:29 - af

gymnastik nellemannBalanceholdet fra Sundhedscentret i Sæby, som mødes hver mandag og torsdag, havde torsdag lagt undervisningen ude i naturen, og denne dag var mødestedet Nellemanns Have i Sæby. Solen stod højt på himlen, æbletræerne blomstrede, så omgivelserne var perfekte.

Undervisningen af holdet bliver ledet af fire fysioterapeutstuderende fra Ålborg: Cecilie, Nathalie, Lone og Malene.

Øvelserne frembragte både smil og morskab blandt Balanceholdets deltagere, og Jørgen og Inga, som begge er aktive på holdet, kunne da også fortælle, at de kommende to øve dage også skal foregå i Nellemanns Have.

”Det er dejligt at se, at folk bruger Haven aktivt på mange forskellige måder, og lige nu bliver haven kun smukkere og smukkere for hver dag”, udtaler Birthe Andersen fra Nellemanns Haves Venner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastik og æbletræer i blomst i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER