Belægningsarbejdet i Grønnegade færdig før tid

Belægningsarbejdet i Grønnegade færdig før tid

9. maj 2014 - kl. 11:37 - af

SONY DSCRenoveringen af Grønnegade i fuld gang, og arbejdet skrider hurtigt frem, takket være Entreprenør Christian Fredborg, som vandt i den inviterede budrunde, som Frederikshavn Kommunes havde sendt ud om arbejdet med renoveringen og flisebelægningen af gaden.

Det er kommunens folk, der har stået for optagning af de gamle fliser m.v., men de har ikke noget med genetableringen at gøre.

Christian Fredborg fortæller: ”Vi får meget ros for vores fine og hurtige arbejde, og vi bliver da også færdige et godt stykke tid før aftalt tid, som er 1. juni. Om vores hurtige arbejde så skyldes de forretningsdrivende i gaden, som er utrolig flinke til at komme med kaffe og kage, ved jeg ikke, men der er nok stor sandsynlighed for, at det er fordi, vi har nogle dygtige og kompetente folk til at udføre arbejdet”.

I første omgang havde kommunen valgt, at Grønnegade skulle asfalteres, men Sæby Handelstandsforening var medvirkende til, at gaden igen skulle belægges med fliser bl.a. for at bevare idyllen i gadebilledet, som gerne skulle hænge sammen med et forestående projekt med gågade fra Sæby Torvet til og med Krystaltorvet.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Belægningsarbejdet i Grønnegade færdig før tid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER