Pedaltramp og helstegt pattegris i Lyngså

Pedaltramp og helstegt pattegris i Lyngså

8. maj 2014 - kl. 11:45 - af

036_600x250Der bliver liv i Lyngså lørdag 17. maj, når Lyngså Boldklub arrangerer sponsorcykelløb. Foreløbig har 20 ”cykelryttere” meldt sig på banen for at hjælpe boldklubben med at skrabe sponsorpenge sammen til klubben.

Cykelløbet skydes i gang 14.00, og start og mål er ved den gamle købmandsgård. Der bliver gjort noget for sagen, idet boldklubben har stillet telt op, hvor der kan nydes øl, vand og pølser. Frivillige har gang i salg af helstegt pattegris med tilbehør, så kan man sætte sig stille ned og smage på varerne og kigge på cykelrytterne, mens de omgang for omgang, på en nærmere fastlagt rute rundt i Lyngså og omegn, slider sig til sved på panden, og efter en times tid står af cyklen på stive ben – ja nogle endda med krampe – efter at have trådt hårdt i pedalerne, for at tjene så mange penge til klubben som muligt.

”Cykelrytterne” skal selv skaffe sponsorerne, og der er præmier til dem, der kører flest kilometer, og til dem der kører flest penge ind til klubben.

Ups 006

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pedaltramp og helstegt pattegris i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER