Børnejazz for fuld udblæsning med Astro Buddha Agogo

Børnejazz for fuld udblæsning med Astro Buddha Agogo

8. maj 2014 - kl. 1:05 - af

Astro Buddha AgogoI forbindelse med Sæby Jazzfestival 2014 bidrager Sæby Bibliotek med en forrygende koncert med jazzbandet Astro Buddha Agogo. Det er børnejazz for fuld udblæsning, når det er bedst. Koncerten er gratis og finder sted på Torvet i Sæby lørdag den 7. juni kl. 11:00.

Astro Buddha Agogo blev i 2013 nomineret til DMA årets børne jazzband. De har spillet utallige koncerter for børn i hele landet. Bandet spiller med en smittende energi på et højt niveau og på tværs af genrer. Børnene mødes i øjenhøjde og derfor kategoriseres musikken ikke som børnemusik, men som ”god musik” – for alle aldre.

Astro Buddha Agogos kvaliteter er, at de ved, at musik skal gå i kroppen og kunne mærkes. Det rytmiske drive er grundsubstansen, der transcenderer alle alderstrin og gør musikken nem at gå til, uden at den skal pakkes ind i forklarende ord. På den måde appellerer en koncert med Astro Buddha Agogo ikke kun til en bestemt aldersgruppe – men giver en fælles oplevelse både for børn og deres forældre. Med livsglade rytmer og god energi er der garanteret en forrygende koncertoplevelse for store og små.

Læs mere om Sæby Jazzfestival 2014 – Jazz & Fisk på hjemmesiden http://www.saebyjazzfestival.dk/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnejazz for fuld udblæsning med Astro Buddha Agogo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger