Velbesøgt årsmøde i Værestedet<br>…

Velbesøgt årsmøde i Værestedet

5. maj 2014 - kl. 8:32 - af

Vaerestedet_600x250px_2Årets gæstetaler var klar i sine udmeldinger omkring kommunens økonomi.

Der var rigtig godt fremmøde til årsmødet i den selvejende institution Kulturhuset Værestedet i Lyngså. Formand Gitte Mortensen fremlagde årsberetningen og kom også med bud på, hvad borgerne kan vente af arrangementer i det næste halve år. Foreningens regnskab blev fremlagt og godkendt.

Borgmester Birgit S. Hansen var årets gæstetaler, og hun var i sit indlæg meget kontant og realistisk omkring kommunens dårlige økonomiske situation. – Hun lagde heller ikke skjul på, at vi alle skal yde vores bidrag bl.a. ved primært at hjælpe os selv med at holde en fornuftig økonomi, fortæller Gitte Mortensen.

Konstituering
Bestyrelsen, der består af repræsentanter fra de forskellige brugere af huset, har efterfølgende konstitueret sig. Formand: Gitte Mortensen, næstformand: John Vognsen, kasserer: Jørgen Kristensen, sekretær: Ole Christensen. Udlejningsansvarlig: Ib Pedersen, suppl. Jørgen Kristensen

”Ejendomsgruppen”: John Vognsen, Jørgen Kristensen, Ib Pedersen og Ole Christensen. ”Indendørsgruppe” + blomsterkrukker: Bente Vestergaard, Janet Christensen. Aktivitetsgrupper: Formanden og ejerforeningerne.

Det kommende år
Værestedets kommende arrangement bliver Seniortræf med Grillfest den 13. maj. Senioraktiviteter i efteråret bliver bl.a. Julefrokost i november. – Vi opfordrer borgerne til at holde øje med andre aktiviteter, fortsætter formanden, med henvisning til lokalhistorisk forenings fødselsdag og et par planlagte ture til Sognefogedgården i Frederikshavn og til Hjerl Hede.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velbesøgt årsmøde i Værestedet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER