Loppemarked på Jagtcenter Nord…

Loppemarked på Jagtcenter Nord…

5. maj 2014 - kl. 11:02 - af

IMG_4292_600x250Jagtcenter Nord bruges ikke blot til lerdueskydning, bueskydning og undervisning af jagttegnsaspiranter. Jægerne beskæftiger sig også med loppemarked, og det er efterhånden blevet en tradition, at et sådant afholdes en gang om året på centeret. Alle er velkomne til at stille op med en stand, som koster bare kr. 20 -. Her må der handles med alt lovligt fra knappenåle til flyvemaskiner, så det er bare med at komme i gemmerne og få ryddet ud og lavet en god handel på dagen.

Loppemarkedet finder sted søndag 11. maj fra 10 – 16 på jagtcenteret, der ligger på adressen Dyrhedenvej 16 syd for Sæby. Man skal selvfølgelig selv medbringe udstyr i form af telt, udstillingsbord, stole og andre remedier der bliver brug for.

Fortæring behøver man ikke at spekulere på. Hele dagen er centerets cafeteria åbent.

Kontaktperson er Henrik Vanggård, der kan træffes på 50 99 64 61 – 61 65 86 05.

Er man interesseret i at se hvad der foregår på Jagtcenter Nord, så kan man kan gå ind på jagtcenterets hjemmeside, der har adressen www.jagtcenternord.dk

Jagtcenteret er også på facebook og her er adressen www.facebook.com/jagtcenternord

Klaus Jensen og Boelle IMG_4293_600x400 IMG_4294_600x400 IMG_4298_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loppemarked på Jagtcenter Nord...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER