DM-medaljer til Springteam Nordjylland Elite

DM-medaljer til Springteam Nordjylland Elite

5. maj 2014 - kl. 8:31 - af

Springteam-DM-medaljerSpringteam Nordjylland Elites (STNE) dygtige trampolinspringere fik igen sat Østervrå på landkortet med DM-titler og -medaljer.

Tre guld og en bronzemedalje blev det til ved Danmarks Gymnastik Forbunds DM i Trampolin for U12 og U14, og dermed fik tre dygtige springere fra Østervrå igen gjort den danske trampolinverden opmærksom på eksistensen af Toppen af Danmark.

Stor spænding
Konkurrencen var præget af en del spænding ikke mindst hos de lokale repræsentanter fra STNE, hvor Peter Sørensen og Carl Emil Jernov skulle bevise, at de kunne forsvare sidste års guldmedaljer i henholdsvis U12 og U14.

I år var det Lukas Grøntved Lauritsen (12 år), der som den eneste fra STNE, skulle kæmpe i drengerækken U12. Det klarede han med at springe flotte øvelser, der rakte til en fornem bronzemedalje i den individuelle konkurrence.

Peter Sørensen (13 år) og Carl Emil Jernov (13 år), der har været makkere i synkronspring i flere år, mærkede også presset. Drengene deltog således ved UVM i Bulgarien i oktober 2013, hvor de opnåede en flot 4. plads. Derfor var der også store forventninger til de to ved DM, og de levede op til forventningerne med en sikker præstation, der lå tre point over parret på 2. pladsen, og et Dansk Mesterskab og guldmedaljer i Synkron U14 var i hus.

Hård konkurrence
Den største spænding var under kampen i den individuelle drengerække U 14. Peter Sørensen gik efter kvalifikationsrunden i finalen som nr. 3 og Carl Emil Jernov som nr. 2. Her skulle de op mod otte dygtige finalister bl.a. Lukas Cheung fra Haslev, som fik højeste karakter i kvalifikationsrunde. Desværre mislykkedes Peter Sørensens finaløvelse, og han mistede chancen at få én af de tre første præmier.

Carl Emil Jernov ville forsvare sin DM-titel fra sidste år og havde derfor til finalen, sammen med sin træner Svitlana Seredyuk Pedersen, valgt at satse på en særlig svær og risikabel øvelse med flere dobbeltspring, der ville give flere point. Satsningen gav pote – Carl Emil Jernov gennemførte øvelsen i fremragende stil, der gav ham en pointforskel på 0,3 ned til anden pladsen nok til endnu en DM-titel og guldmedalje. – Springteam Nordjylland Elite har også i år den bedste trampolinspringer i U14 rækken, slutter en stolt træner.

ÅB

Springteam-DM-medaljer_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM-medaljer til Springteam Nordjylland Elite' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER