Borgmester Birgit Hansen har modtaget dødstrusler

Borgmester Birgit Hansen har modtaget dødstrusler

5. maj 2014 - kl. 12:58 - af

BirgitHansen1. maj i Frederikshavn, en dag som skulle have været en festdag, med besøg af statsminister Helle Thorning-Schmidt, endte med at blive en ubehagelig dag for Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit Hansen (S). Hun blev nemlig udsat for dødstrusler, fortæller TV2Nord.

Hos Nordjyllands Politi bekræfter man truslerne, som nu er anmeldt af Birgit Hansen. Politiet vil ikke oplyse nærmere detaljer i sagen, og det har heller ikke været muligt for TV2Nord at få en kommentar fra Birgit Hansen.

Der er tale om en e mail-dødstrussel. En trussel, som er blevet sendt til borgmesterens forvaltning.

Truslerne mod den socialdemokratiske borgmester kommer efter en uge fyldt med spareplaner i den økonomisk trængte kommune. Så sent som i sidste uge kunne saebyavis fortælle om nye sparerunder i den trængte kommune. Besparelser, som vil medføre lukninger af mange institutioner og skoler i kommunen. Det er besparelser som skal forhindre, at kommunen kommer under statslig administration.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Birgit Hansen har modtaget dødstrusler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER