Borgmester Birgit Hansen starter løbet 24timervedhavet

Borgmester Birgit Hansen starter løbet 24timervedhavet

3. maj 2014 - kl. 9:25 - af

24timerved havet_600x250Der er nu en måned til start, og der er på nuværende tidspunkt over 100 løbere tilmeldt.

24timervedhavet er et løb for alle, som kan løbe/gå 3 km.  Det er et stafetløb, hvor rundstrækningen er ca. 3 km inden depechen kan afleveres til næste løber. Løbet sætter det sociale i centrum med start fra Paradisjorderne ved Roklubben d. 31. maj kl. 12.00.

Man kan samtidig opleve ekstremløbere, som løber i 24 timer alene, og en der løber tre maratonløb i træk.

Maratonløbene startes hhv. kl. 12.00, kl. 18.00 og kl. 24.00.

Alt, hvad man behøver, er bare at finde nogle venner, som vil dele oplevelsen med en, og som enten kan gå eller løbe 3 km. I pauserne hygger man i teltområdet på Paradisjorderne, lytte til musik eller sludre samtidig med, at man kan nyder Sæbys flotteste udsigt ud over havet.

Der er forplejning, masser af spændende ting i den udleverede pose, lodtrækningspræmier samt medalje og T-shirt for startgebyret. Se www.24timervedhavet.dk og facebook.

Holdtilmeldingerne er nu ved at tikke ind på løbskontoret: Tilmelding fra: Sæbygaardskolens lærere, De unge løver fra SIK 80, Hjulmand og Kaptain, Sport of life, Løbekompagniet, NS Systemet, Elisabeth Billesvej løberne, TEAM easyrun, HOME/Danske Bank og Spar Nord.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Birgit Hansen starter løbet 24timervedhavet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER