NBE Production i Sæby vinder TAG FAT innovationspris

NBE Production i Sæby vinder TAG FAT innovationspris

2. maj 2014 - kl. 12:44 - af

SIPO2712_600x250Frederikshavn Erhvervsråd kårer NBE Production A/S i Sæby, en af verdens største producenter af træpillefyr, som den lokale vinder af Region Nordjyllands innovationspris TAG FAT. Virksomheden skal nu dyste i den regionale finale den 15. maj.

Det blev producenten af træpillefyr NBE Production A/S i Sæby, der løb med titlen som den mest innovative virksomhed i Frederikshavn Kommune i Region Nordjyllands innovationskonkurrence TAG FAT. Det blev afsløret fredag formiddag, da borgmester Birgit Hansen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord Niels Christensen og formand for Frederikshavn Erhvervsråd Karl Erik Slynge kunne overrække blomster og prisen til de to glade ejere Jannich Hansen og Kim Gregersen samt direktør Jesper Krøger Lemme.

– Det betyder rigtig meget, at vores kommune og omgivelser giver os et skulderklap for, at vi brænder for at skabe vækst og innovation. Innovation for os er nødvendig for at overleve samtidig med, at det er en kæmpe lyst. Kim og Jannich tænker innovation på produktsiden hver eneste dag, mens vi andre forsøger at følge med på andre fronter som fx i forhold til markedsføring og måden, som vi kommunikerer med vores kunder på. Vores innovative tilgang til at drive forretning er grunden til, at vi som lille virksomhed er kommet ind på et marked som USA. Vi har via vores store fokus på vores slutkunders behov og produktoplevelse skabt et rigtigt godt samspil mellem produkternes hardware og software, siger direktør Jesper Krøger Lemme.

NBE Production A/S tilbyder deres kunder en løsning, der hedder “Stoker Cloud”. Her kan pillefyrene overvåges og justeres via PC, tablets eller smartphones.

NBE Production A/S blev kåret som vinder ved en afstemning på Frederikshavn Erhvervsråds generalforsamling onsdag den 30. april, hvor virksomheden var i finalen med Klostergydens Fisk i Sæby og Offshore and Marine Contacts / Safe Ex i Frederikshavn.

Formand for Frederikshavn Erhvervsråd Karl Erik Slynge siger:

– NBE Production er på rekordtid blevet en af verdens største producenter af træpillefyr takket være en innovativ tilgang til deres måde at drive virksomhed, som gælder både produktudvikling, kundekommunikation, markedsføring og organisering af virksomheden. De illustrerer på flot vis, hvor vigtig innovation er for vækst og udvikling. De er derfor en velfortjent vinder af prisen, som vi er stolte af at have i vores område.

Borgmester Birgit Hansen var for få uger siden ude at klippe snoren til NBE’s nye lokaler i Sæby, hvorfra de starter egenproduktion med en 100 % dansk produceret serie af “plug and play” træpillefyr med produktnavnet RTB.

– Det er en god historie, at de vinder denne flotte pris, men det er en endnu bedre historie for vores kommune, at de lige har udvidet deres produktion, for vi har brug for, at der bliver skabt vækst og arbejdspladser, siger borgmester Birgit Hansen.

Den 15. maj skal NBE Production A/S dyste mod vinderne fra de andre kommuner i den store regionale finale i Aalborg. Du kan give din stemme til NBE Production A/S facebook via linket bit.ly/tagfat, som åbner i dag klokken 12.00.

Om TAG FAT 2013
Region Nordjylland lancerede i 2012 kampagnen TAG FAT. Formålet er at sætte spot på regionens mest innovative virksomheder – og på innovation som drivkraft til vækst. I Tag Fat – kampagnen får virksomhederne de rette værktøjer til at arbejde med innovation. Gennem konkurrencen spørgeskemaundersøgelse får de testet deres virksomheds innovationskapacitet og i en rapport får de kortlagt styrker og svagheder, så der er noget at arbejde videre med. Læs mere her: www.tag-fat.dk

SIPO2709_600x400 SIPO2715_600x400 SIPO2720_600x400 SIPO2735_600x400 SIPO2754_600x400 SIPO2762_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NBE Production i Sæby vinder TAG FAT innovationspris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER