Motorsportsevent i Frederikshavn og Sæby

Motorsportsevent i Frederikshavn og Sæby

2. maj 2014 - kl. 13:37 - af

Microsoft Word - rutebogforside.docxSøndag den 4. maj er der meget stor mulighed for at se noget motorsport i Frederikshavn og Sæby. Der bliver kørt 2. afdeling af Speednord og 3. afdeling af jysk/fynsk mesterskabet i klubrally.

Dette bliver kørt på afspærrede industriarealer i kommunen, og der er start fra Ford Brdr. Hosbond i Frederikshavn, og start tiden er kl. 10.00. De først prøver vil blive kørt i Sæby, men der køres 3 prøver i hver by. Altså 6 prøver i Speednord og 6 i jysk/fynsk mesterskab, og det handler om at køre ruten på hurtigste tid, og alle indkørte point bliver lagt til de nuværende i det endelige mesterskab, som afholdes i Hobro den 9. november.

Det er gratis at se på… Kom frisk og se hvordan biler også kan køres.

Prøverne i Sæby er beliggende på følgende strækninger:
Jupitervej, Ørnedalsbanen på Vandløsvej 5 og Genbrugspladsen på Ousenvej 16.

 

En kommentar til “Motorsportsevent i Frederikshavn og Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Motorsportsevent i Frederikshavn og Sæby”

 • Brian Andersen

  lille rettelse.
  De 3 prøver i Frederikshavn skal gennemkøres 2 gange og de 2 i Sæby 2 gange.
  Altså 11 prøver i alt. som alle er tællende til Speed Nord og JFM.
  Finalen i JFM afholdes 7. sep ved Ford Brd. Hosbond i Hjørring.
  Og finalen i Speed Nord holdes i Hobro 9. nov.
  Kom ud og kig, der er fart på 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Motorsportsevent i Frederikshavn og Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER