Friskbagt håndværksbrød og lækre kager i REMA 1000

Friskbagt håndværksbrød og lækre kager i REMA 1000

2. maj 2014 - kl. 0:40 - af

Rema 1000_600x250Et nyt samarbejde mellem KonditorBager-kæden og REMA 1000 giver de handlende i Sæby friskbagt brød og kager til discountpriser.

Fra mandag den 28. april kunne borgerne i Sæby handle dagligvarer og friskbagt morgenbrød ét og samme sted. REMA 1000 har nemlig indledt et samarbejde med KonditorBager-kæden, og det indebærer, at butikken i Sæby nu kan præsentere kunderne for et stort udvalg af lækre brød og kager under varemærket Bavinchi Bager.

Friskbagt håndværksbrød
Flere dagligvarekæder er indenfor de seneste år begyndt at tilbyde brød og kager i deres butikker i direkte konkurrence med de lokale bagere, som i stor stil bukker under i den skærpede kamp om kunderne. REMA 1000s nye brødkoncept adskiller sig fra de andre dagligvarekæder ved at være et samarbejde med de lokale bagere frem for konkurrence.

Samarbejdet betyder, at ca. 40 håndværksbagere i KonditorBager-kæden hver morgen leverer håndværksbrød og kager til REMA 1000. Der er altså ikke tale om bake off, hvor mere eller mindre bagt brød bages færdigt i butikken eller om industribrød, men om friskbagt brød fra den lokale bager.

Det er KonditorBageren i Frederikshavn, der fremover leverer godt 20 varianter af friskbagt brød og kager hver morgen til butikken i Sæby.

”Det er et rigtigt godt initiativ, og jeg glæder mig virkelig til at præsentere kunderne for lækkert friskbagt brød og kager af høj kvalitet, men til REMA 1000s velkendte lave priser”, siger Christian Madsen, købmand i REMA 1000 i Sæby.

Direktør for bagerne, Morten Lapholm, er meget begejstret for det nye samarbejde med REMA 1000:

”Vi har i de seneste år set, hvordan flere butikskæder er begyndt at satse på industri-brødhuse og bake-off koncepter, der truer den lokale håndværksbager. Vi har indledt et anderledes samarbejde med REMA 1000, der er til gavn for begge parter. Det betyder nemlig, at vi kan nå bredere ud med vores høje kvalitet af rigtigt håndværksbrød og få gavn af den store kundestrøm i REMA 1000”, siger Morten Lapholm.

Fakta:
Friskbagt håndværksbrød til discountpriser

Landsdækkende samarbejde med KonditorBager-kæden om at levere friskbagt håndværksbrød under varemærket Bavinchi Bager.

20 varenumre: Fire slags rundstykker, fem hvedebrød og boller, to rugbrød, tre madbrød og seks kager. Hertil kommer eventuelle sæsonvarer og lokalprodukter.

5 varenumre vil løbende skifte, for hele tiden at tilbyde kunderne noget nyt og inspirerende, og samarbejdet involverer knap 40 bagerbutikker i KonditorBager-kæden og alle REMA 1000s butikker.

Trods introduktionen af et nyt stort sortiment af bagerbrød, vil butikkerne fortsat have det hidtidige udvalg af brød og kager.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Friskbagt håndværksbrød og lækre kager i REMA 1000' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER