Sæby Rotary Klub inviterer til informationsaften

Sæby Rotary Klub inviterer til informationsaften

1. maj 2014 - kl. 10:31 - af

Billede- Rotary_600x250Kunne du tænke dig at høre meget mere om ROTARY’s fantastiske udvekslingsprogram, vil Sæby Rotary Klub, gerne inviterer dig til en informationsaften i Manegen – Sæby Kulturhus, Rådhuspladsen 2, Sæby, tirsdag, den 6. maj 2014, kl. 19.00, hvor de vil orientere om Rotarys udvekslingsprogrammer, du vil møde nogle af de unge, der enten har været ude, eller skal ud til sommer, du vil møde klubbens nuværende udvekslingsstudent fra Ecuador og en værtsfamilie, der vil øse ud af deres erfaringer med at have unge studenter boende.

Mød op til en spændende aften – Sæby Rotary Klub byder på en kop kaffe / the og lidt hjemmebag

Rotary Danmarks Ungdomsudveksling – OPLEV VERDEN – Studer udenlands og udvid dine horisonter.

Tag chancen og få et år du aldrig glemmer. Oplev et nyt land, nye mennesker, nye kulturer, et nyt sprog gennem ROTARY LONG TERM EXCHANGE PROGRAM

Rotary i Danmark udsender hvert år ca. 200 unge mennesker mellem 16 – 18 år. Unge der får deres livs måske største oplevelse. Ligeledes modtager Rotary Danmark et tilsvarende antal unge fra andre lande. På verdensplan udveksler ROTARY mere end 9000 unge mennesker hvert år.

Rotarys udvekslingsprogram er suverænt det billigste og er igennem flere år kåret som det mest sikre udvekslingsprogram i verden. Egenbetalingen dækker rejseudgifter ud og hjem, alle forsikringer under opholdet, og lidt til administrative udgifter. Den modtagende klub betaler for skole, kost og logi under hele opholdet, lommepenge, m.m. Rotary arrangerer under opholdet forskellige ture, som er valgfrie at deltage i, og som skal betales ved siden af.

Ved at vælge ROTARY’s udvekslingsprogram, deltager du i et program der har mange års erfaring, og et stort internationalt netværk. Du tilknyttes en fast Rotary klub, har en fast kontaktperson både i Danmark og i det modtagende land. Du vil under dit ophold bo hos 2 – 4 værts-familier. Du har mange forskellige lande at vælge imellem. Du skal gå i skole under dit ophold. Du indkvarteres under ordnede, trygge og godkendte forhold. Alle ROTARY klubber, værtsfami-lier og personer der deltager i programmet er godkendte og certificerede efter meget skrappe regler.

Og husk på, der er ingen der skal tjene penge på dit ophold, der er derimod en hel masse mennesker, der gratis og helt frivilligt vil gøre alt, hvad de kan, for at gøre dit ophold så godt som muligt, men det kræver også en hel del af dig, du skal deltage, du skal være aktiv, du skal gå i skole, du skal være en del af de familier, du bor hos og det samfund, du kommer til, og du skal kunne modstå en del nye udfordringer undervejs i dit ophold, for det vil du møde.

Læs mere på: www.rotary-yep.dk, under ”Long Term Exchange”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klub inviterer til informationsaften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger