Forårsparty med oplevelser, dans og musik i Syvsten

Forårsparty med oplevelser, dans og musik i Syvsten

28. april 2014 - kl. 15:00 - af

Volstrup Harmonikaklub_600x250Det er en sikker forårsbebuder, når Syvsten Hallen er rammen om forårsfesten, lørdag den 10. maj kl. 18.

Denne aften er hallen dækket flot op til fælles spisning, og der serveres buffet, bestående af salatbord, kartofler, skinke og frikadeller og kaffe med chokolade. Spillemændene fra Tårs vil spille taffelmusik under spisningen.

Aftenens øvrige musik leveres af: Landsby-Musikanterne, Midt i Ugen og Volstrup Harmonikaklub.

En aften hvor orkestrene skiftes til at være på scenen, og en aften hvor dansegulvet er fyldt fra første tone med flere hundrede danseglade fra det meste af Nordjylland. Det er Landsby-Musikanterne, der starter med at spille op til dans fra kl. 19.15. Midt i Ugen kommer på scenen kl. 20.45, og Volstrup Harmonikaklub afslutter danseaftenen med de sidste toner.

Arrangementet er et tilløbsstykke, og det trækker normalt mange danseglade personer til. Det er en aften med masser af hygge og socialt samvær. En del foreninger kommer og har en fælles aften med egne medlemmer, så er du til en glad danseaften og musik? Så er det en aften, du skal opleve og ikke må gå glip af.

Buffet kan bestilles fra den 29. april og senest den 6. maj på tlf. 9846 8150 eller 2138 8121. Alle drikkevarer og evt. mad skal købes i hallen. Festen starter kl. 18 og dørene åbnes ca. en halv time før.

Kontaktperson er Søren Vad på 9846 8150 fra Volstrup Harmonikaklub, som sammen med Syvsten Idrætsforening og SIF’s Venner er aftenens arrangører.
 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsparty med oplevelser, dans og musik i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER