Danmarks sjoveste motions-stafet er i Sæby d. 21. maj

Danmarks sjoveste motions-stafet er i Sæby d. 21. maj

28. april 2014 - kl. 0:05 - af

Bike & Run i Fredericia.Fem holdkammerater tilbagelægger sammen en maratondistance – to cykler og tre løber. Det er rammen for Bike & Run Stafetten, som er Danmarks eneste motionsløb, der kombinerer løb og cykling i en stafet. Den 21. maj kommer stafetten igen til Sæby.

Bike & Run Stafetten er et landsdækkende løb, der foregår 17 steder i Danmark, og for 4. år i træk inviterer Firmaidræt Sæby kolleger, venner og familiemedlemmer velkommen til stafetten.

Starten går ved Firmaidræt Sæbys lokaler, Sæbygårdvej 32B, 9300 Sæby.

Holdene består af to personer, som  skal cykle 13,6 kilometer, og tre personer som skal løbe 5 kilometer – tilsammen bliver det en maratondistance.

– Der er altid en helt særlig og god stemning til Bike & Run Stafetten. Det er hygge og hep krydret med motion og konkurrence. Vi ser både deltagere, hvor tæppet på græsset er samlingspunktet, og deltagere, hvor konkurrencetaktikken er i højsædet, fortæller Birgitte Vallin, formand/løbsansvarlig.

Bike & Run Stafetten tiltrækker mange deltagere, som ikke dyrker motion til dagligt. Faktisk er hver fjerde deltager ikke vant til at trække i træningstøjet.

Flere virksomheder bruger stafetten som et aktivt firmaarrangement, fordi alle kolleger har mulighed for at være med. Er man ikke løbemotionist, kan man sætte sig i cykelsadlen – på den måde bidrager alle til den fælles holdpræstation.

– Det unikke ved Bike & Run Stafetten er, at alle kan være med – både dem, der går op i konkurrencen, og dem, der går op i hyggen. Og så giver det noget ekstra, at der både er plads til dem, der kan lide at løbe og til dem, der hellere lader pedalerne snurre

Det forventes, at der på landsplan dukker 5.000 deltagere op til Bike & Run Stafetten 2014. Det er stadig muligt at tilmelde sig på www.bikeandrun.nu

Fakta:
Det koster 495,- kr. at deltage med et hold bestående af maksimalt fem personer. Ved tilmelding af fem hold på én gang, er det femte hold gratis.

Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.

Bike & Run Stafetten bliver i 2014 afholdt i 17 byer: Hillerød, Holstebro, Korsør, Fredericia, Sæby, Helsingør, Nyborg, Aalborg, Vordingborg, Sønderborg, København, Randers, Aarhus, Odense, Roskilde, Kolding, Herning.

Læs mere på www.bikeandrun.nu.

Kontaktinformation:
Løbsarrangør: Firmaidræt Sæby, Birgitte Vallin tlf. 20784554.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks sjoveste motions-stafet er i Sæby d. 21. maj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER