Kortslutning i udstillingslampe udløste brandalarm

Kortslutning i udstillingslampe udløste brandalarm

27. april 2014 - kl. 21:45 - af

SONY DSCHer til aften gik alarmen i brudeforretningen ”Alt til Bruden” på Jernbanegade 9 i Dybvad, mens familien sad ovenpå og så TV. En netop opsat udstillingslampe i forretningen var kortsluttet og havde udløst en mindre brand, med røg- og sodskader til følge.

Heldigvis blev det ved det, og for øjeblikket bliver der luftet ud i forretningen, og så skal ISS se nærmere på hvor mange brudekjoler, der er blevet skadet.

Janne Sofussen og Henrik Madsen, som er indehavere af forretningen, var netop kommet hjem fra weekend, da alarmen gik, og da Henrik Madsen kom ned og så, der var ild i lampen, skyndte han sig at rive den ned af skinnen og smide den udenfor. Det har nok reddet mange kjoler, da tyl og andre lette stoffer, som brydekjoler normalt er syet af, nemt kunne bryde i brand.

Til de mange kommende brude, som har købt eller bestilt kjole, kan Janne Sofussen fortælle, at de ikke skal være nervøse, da disse kjoler bliver opbevaret et andet sted, og således ikke har taget skade.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kortslutning i udstillingslampe udløste brandalarm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER