Sæby Rotary Klub fik besøg af foredragsholder

Sæby Rotary Klub fik besøg af foredragsholder

26. april 2014 - kl. 0:01 - af

RotarySæby Rotary Klub havde til klubmødet torsdag aften besøg af en spændende foredragsholder.

Direktør for entreprenørfirmaet “Trigon” og formand for Frederikshavn Erhvervsråd, Karl Erik Slynge, fortalte om Trigons historie og de igangværende store kloakeringsprojekter i Frederikshavn, ombygning af Skagen Museum og Brønderslev Sygehus samt udviklingen inden for energibyggeri.

Som formand for erhvervsrådet kom han ind på den positive erhvervsudvikling i Nordjylland herunder hele off-shore industrien og havneudvidelserne i både Frederikshavn og Skagen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klub fik besøg af foredragsholder ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER