Søværnets Tambourkorps og Sæbygarden giver koncert

Søværnets Tambourkorps og Sæbygarden giver koncert

24. april 2014 - kl. 15:40 - af

Tambur_600x250Mandag den 28. april er det muligt at opleve Søværnets Tambourkorps i Mangen i Sæby i samarbejde med Sæbygarden. Arrangementet løber af stablen kl. 19.30 og indeholder en dobbeltkoncert af hhv. Søværnets Tambourkorps og Sæbygarden, som er vært ved hele herligheden.

De to koncerter vil hver have en varighed på ca. 45 min med en indlagt pause, hvor det vil være muligt at købe en øl eller sodavand. Dørene åbner kl 19.00.

Sæbygarden vil spille moderne musik blandet med hyggelige numre fra Disneys repertoire. Søværnet vil overraske med lækkert tambourmusik, som de plejer, når de besøger Sæby, og de kan i øvrigt opleves samme dag på Sæby Torv kl. 16.00, hvor de vil fremføre en march og en lille koncert.

Alle koncerter denne dag er helt gratis og appellerer til både unge og gamle, så kom friske hele dagen til en dejlig dag i musikkens tegn.

Søværnets Tambourkorps er på Danmarksturné i april/ maj, og kan i år fejre 50 års jubilæum. I den anledning optræder korpset i hele landet. Korpset er kendt for marchen, stående koncerter og ikke mindst tattoo. Denne gang kan korpset opleves på en anden måde, nemlig ved egentlige koncerter. Det bliver med smagsprøver på et bredt og underholdende repertoire, hvor mange af medlemmerne også vil kunne opleves som solister. Koncerterne foregår i samarbejde med Sæby garden, som også får muligheden for at vise deres kunnen.

Fakta:

Søværnets Tamburkorps

  • Oprettet januar 1964.
  • Musik i form af lydsignaler har været benyttet siden Søværnets oprettelse. Marinen havde et musikkorps fra 1857 til 1932.
  • Består af 21 marinekonstabler,

tamburmajor, dirigent og leder.

  • Lille brassband med piccolofløjte
  • Optræder indenfor Søværnet, Forsvaret og til civile arrangementer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søværnets Tambourkorps og Sæbygarden giver koncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER