Jubilæums MGP i Fritidsklubben Solsikken

Jubilæums MGP i Fritidsklubben Solsikken

23. april 2014 - kl. 14:53 - af

IMG_1187Fritidsklubben Solsikken, har medlemmer, der går i Frydenstrands Skolens specialklasser og kommer fra Skagen, Frederikshavn, Sæby og omegn.

De elsker at holder fest, og hvad er mere nærliggende end at fejre påskeferiens start med et MGP, og da det samtidig var 10. gang, klubben afholdt MGP, var alle klar til fest.

Fredag før påskeferien var der derfor inviteret til MGP for de unge. De var forinden opdelt i grupper, som hver havde valgt en sang fra årets MGP på DR. I ugerne inden er der blevet øvet, fundet tøj og valgt navne. Trommer og guitarer er blevet brugt flittigt, så var alle klar til den store fest.

Ud over klubbens daglige medlemmer, var de tidligere også hjemme fra efterskolerne og anden uddannelse /arbejde, for at give deltagerne deres store opbakning, og flere kunne da også huske, at de var med til at starte traditionen for 10 år siden.

Alle startede med spisning, og så gik konkurrencen i gang. 6 hold fremførte deres sang, efter at personalet havde sat det hele i gang med deres udgave af ”Din Melodi” årets fællessang.

Da det sidste hold sluttede af, var der tid til afstemning. Alle stemte, og der blev, som ved det rigtige MGP, ringet til Jylland, Sjælland og Fyn inden spændingen blev udløst, og gruppen Amigo kunne stå med pokalen, som vinder at årets fest med sangen ”Ikke uden dig”.

Alle fik medalje for deltagelse, og derefter var der disco og fest for alle, inden der blev sagt god weekend og påskeferie.

IMG_1134 IMG_1207

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jubilæums MGP i Fritidsklubben Solsikken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER