Skjolds Jyllandsserie fik fuld valuta i Aalborg Freja

Skjolds Jyllandsserie fik fuld valuta i Aalborg Freja

22. april 2014 - kl. 5:09 - af

Skjold jyllandsserie_600x250Mandag, 2. påskedag, skulle Skjold så igen i kamp i Jyllandsserien, denne gang på udebane mod Aalborg Freja.

Skjold Sæby kom godt fra start med angrebsafslutninger i det første kvarter, og der skulle gå 20 minutter før Freja, havde en rigtig kanonafslutning. Her måtte Sæbys målmand til gengæld ud i fuld længde for at redde skuddet, og de kunne takke ham for, at der stadig stod 0-0. Skjold havde de næste 5 min. afslutninger ved Daniel og Christoffer.

Efter 43 minutter blev Daniel Overlade fældet, efter en solo tur og tilkendt et straffespark. Tobias Overlade scorede sikkert fra 11-meter pletten til 1-0 føring. Desværre gik der blot 3 min før Freja udlignede i dommerens tillægstid.

Skjold satte Patrick Hoffmann ind fra starten af anden halvleg, og det skulle vise sig at være et godt valg.

Efter 64 minutters spil, fik Freja en mand vist ud og det var Skjold hurtige til at udnytte. Patrick Nødgaard lagde et perfekt indlæg, som Patrick Hoffmann satte hovedet på, og bragte dermed Skjold på sejrskurs.

Skjold ligger nu på en øjeblikkelig 3. plads i rækken med 7 point for 4 kampe.

Næste opgør er på hjemmebane mod Brabrand på lørdag klokken 13.30.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsserie fik fuld valuta i Aalborg Freja ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER