400 fremmødte til forårs-opvisning i Springteam Sæby

400 fremmødte til forårs-opvisning i Springteam Sæby

21. april 2014 - kl. 9:39 - af

SONY DSCOnsdag den 9. april var Sæby Fritidscenter fyldt til bristepunktet af forventningsfulde gymnaster og deres familier.

Forårsopvisningen i Springteam Sæby er en af sæsonens højdepunkter for gymnasterne, hvor de får mulighed for at vise, hvad de har lært gennem sæsonen.
Der stod også stolte trænere ved gymnasternes side, som glædede sig over de store fremskridt alle gymnasterne har gjort efter mange timers træning i hallen.

De yndige yngste gymnaster startede på gulvet iført fine lyserøde balletskørt. Der blev lavet koldbøtter, vejrmøller og sprunget højt på trampetten. Bagefter kom drengeholdet som gav den fuld gas på både trampet og bane.

Foreningens konkurrencehold viste stor klasse med bl.a. dobbelte saltoer og skruer på trampetten, og der blev sprunget 5 kombinationsspring på banen.

Publikum havde under den flotte opvisning mulighed for at nyde en pølse med brød, og prøve lykken i lotteriet med flotte gaver sponsoreret af byens butikker.

Selv om opvisningen markerer sæsonafslutning, er der stadig mulighed for at bredde holdene kan tilmelde sig den nye sommersæson, som starter den 23. april.

Tilmelding til sommersæsonen på www.springteamsaeby.dk

Foreningens konkurrencehold fortsætter uændret træningen, da de skal af sted til DM i henholdsvis maj og juni måned, hvor der skal kæmpes om medalje pladser.

Det første DM for micro gymnaster afholdes af Springteam Sæby i Arena Nord lørdag den 24. maj, hvor alle er velkommen til at komme og få en hyggelig dag, og se dygtige gymnaster fra hele landet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '400 fremmødte til forårs-opvisning i Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger