Velbesøgt lokalhistorisk udstilling Langfredag

Velbesøgt lokalhistorisk udstilling Langfredag

20. april 2014 - kl. 12:21 - af

IMG_6125Lokalhistorisk Forening for Voerså og Omegn, der holder til på det lille Voerså Museum, havde langfredag 18. april en lille udstilling i de gamle skolelokaler på tre timer. Tre timer lyder ikke af meget, men i løbet af dagen nåede knap 50 besøgende at se udstillingen, nyde hinandens selskab og drikke en kop kaffe med brød for en entré for bare kr. 20 -.

Foreningen holder nu pause efter at have afholdt mødeaftener hver tirsdag hele sæsonen igennem, men starten igen op til efteråret med lokalhistorie og slægtsforskning.

I tilfælde af der skulle blive behov for ekstra åbningstid i løbet af sommeren, kan man kontakte formand Doris Nielsen på 98 46 01 41.

IMG_6124 IMG_6127 IMG_6119 IMG_6103 IMG_6123

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velbesøgt lokalhistorisk udstilling Langfredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER