Forårsteater for børn og unge på Sæby scenen

Forårsteater for børn og unge på Sæby scenen

20. april 2014 - kl. 1:26 - af

IMG_7425Som noget nyt, slår Sæby scenen dørene op for et nyt tilbud til alle børn og unge fra 0. klasse til og med 7. klasse. Det foregår hver tirsdag fra 6. maj til og med 10. juni kl. 18-20 på Skovlyst i Sæby.

”Vi kunne tænke os at give børn og unge mulighed for at prøve teater af”, siger Jacob Samuel Thomsen, som er en af de 2 instruktører der vil være at finde omkring holdet. Jacob, og den anden instruktør Mette Thaarup, er kendte på Sæby scenen, hvor de gennem de seneste år har fungeret som instruktører på scenens 2 børnehold.

”Efter opførelsen af Lille Virgil, har vi haft flere, der har ønsket at komme på hold, men vi synes, at der er lang tid til, vi starter op på en ny sæson efter sommer, derfor besluttede vi os for at starte et tilbud op, der kunne imødekomme dette ønske”, fortæller Mette.

Holdet er åbent for alle, erfarne og nybegynder på de skrå brædder. ”Når vi ser, hvor mange der kommer, finder vi ud af, om vi deler op i 2 grupper, og laver noget der passer til enten niveau eller alder.  Vi skal først og fremmest have det rigtig sjovt, med nogle gode teaterøvelser, hygge os med nogle små stykker og grine rigtig meget med hinanden”, fortæller de 2 engagerede instruktører ”Vi har endnu ikke bestemt, om det skal slutte af med en form for forestilling. Det vil være meget op til, hvad de unge mennesker er til”.

Det vil være gratis at deltage. Det kræver ingen tilmelding. Mød blot op med stor lyst og godt humør, første gang 6. maj kl. 18 på Skovlyst.

For mere information se www. saebyscenen.dk eller www.facebook.com/saebyscenen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsteater for børn og unge på Sæby scenen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger