Skjold spillede uafgjort på Sparekassen Vendsyssel Arena

Skjold spillede uafgjort på Sparekassen Vendsyssel Arena

18. april 2014 - kl. 13:56 - af

IMG_4170_600x250Efter en flot sæsondebut på hjemmebane og en tabt kamp til Løgstør på udebane, var det Skærtorsdag igen blevet tid til fodbold på eget græs, for IF Skjolds Jyllandsserie.

Skjold tog imod D G L 2000 fra Aarhus, som inden opgøret havde en uafgjort og en tabt kamp med i bagagen.

Hjemmeholdet fra Skjold lagde stærkest ud med det gode pasnings spil, og spillede sig derfor allerede inden for de første 10 min. til et par fine afslutninger af Patrick Hoffmann og Daniel Overlade.

D G L svarede godt igen, og efter bare 13 min. måtte Skjolds målmand Stefan Wesley på arbejde. Han parrede flot i målet i to omgange. Herefter bølgede spillet frem og tilbage indtil det 20 min., hvor et langskud fra D G L tog overliggeren. Kort efter havde udeholdet igen en stor chance, men stillingen var stadig 0-0.

Skjold kom stærkt tilbage og fik et godt tag på midtbanen, hvilket resulterede i et godt pres på modstanderen. Efter 38 min fik Sæby tilkendt et frispark uden for feltet. Daniel Overlade blev sat til at sparke, og det så rigtig lovende ud, men målmanden fik den reddet op på overliggeren, så stadig målløst opgør på Sparekassen Vendsyssel Arena. Der skulle dog kun gå 2 minutter inden det ændrede sig, da der blev begået straffespark mod Patrick Hoffmann. Tobias Overlade lagde bolden tilrette på 11-meter pletten og scorede sikkert til 1-0, som blev halvlegsresultat.

Anden halvleg blev en noget rodet affære med 4 gule kort, 2 til hvert hold. D G L 2000 var bedst til at udnytte overtalssituationen, og udlignede til 1-1 20 min. før dommerens slutfløjt.

I forhold til sæsonens to første kampe, var der tre “nye” spillere på holdet. Paw Værnhøj var vendt tilbage efter 14 dage i Kina, der var også comeback til Mathias Madsen. Sidst men ikke mindst, var der gensyn med en gammel Skjold-kending Mathias Mygind, der nu igen er at finde på holdet.

Skjold spiller næste kamp i Aalborg Freja mandag den 21. april kl. 16.00.

IMG_4124_600x400 IMG_4060_600x400 IMG_4021_600x400 IMG_3996_600x400 IMG_3931_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold spillede uafgjort på Sparekassen Vendsyssel Arena ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER