Forfatteraften med Anne-Cathrine Riebnitzsky

Forfatteraften med Anne-Cathrine Riebnitzsky

18. april 2014 - kl. 5:58 - af

Riebnitzsky i rapsmarkMandag den 28. april kl. 19.00 kan du møde Anne-Cathrine Riebnitzsky på Sæby Bibliotek, hvor hun vil fortælle om sit forfatterskab med udgangspunkt i sin nyeste roman fra 2013 ”Forbandede yngel”.

”Forbandet yngel” skildrer fire søskendes opvækst på landet med en maniodepressiv mor og en voldelig far. Således tager Anne-Cathrine Riebnitzsky hul på et nyt emne i forfatterskabet, hvor hun sætter de dysfunktionelle familier til debat. De familier, hvor vi måske fornemmer, at noget ikke er, som det burde være.

Anne-Cathrine Riebnitzsky debuterede i 2010 med biografien “Kvindernes krig”, og i 2012 kom ”Den stjålne vej”. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og gik derfra direkte i hæren, hvor hun uddannede sig som sprogofficer. Hun arbejdede bla. ved ambassaden i Moskva, inden hun i 2007 blev udsendt til Afghanistan – først som soldat, siden som rådgiver for udenrigsministeriet.

Du kan læse mere om forfatteren her: http://anne-cathrineriebnitzsky.dk/.

Vi starter billetsalg til foredraget den 14. april, og du kan købe eller reservere billetter på Sæby Bibliotek, telefon 98 54 93 00.

Pris: kr. 50,- pr. stk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forfatteraften med Anne-Cathrine Riebnitzsky ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER