Solskin over Sæby og masser af underholdning

Solskin over Sæby og masser af underholdning

16. april 2014 - kl. 9:10 - af

Torvet sommer2013_600x250Sådan lyder programmet for påskelørdag, hvor Handelsstandsforeningen for alvor byder velkommen til den nye sæson. Det sker med ikke mindre end 3 koncerter over middag og børneunderholdning fra om formiddagen.

Det hele starter klokken 10.30 på Torvet, hvor Outzen spejderne arrangerer dekopage maling af påskeæg, skattejagt og andre spændende aktiviteter for de fremmødte børn, alt sammen noget man kan deltage i uden tilmelding, og det koster heller ikke noget at være med.

Er man mere til musikalsk underholdning, ja så bydes der på musik fra scenen på Torvet fra kl. 13, hvor det er Lasse Meling der ligger ud, efterfulgt af Mathias Højbjerg, begge opcomming kunstnere der ønsker at gøre sig mere kendte på den store scene.

Som kronen på værket kommer den velkendte kunstner Rasmus Walter og spiller sin koncert kl. 15, så der er bestemt lagt op til en lørdag med underholdningen i top på Sæby Torv.

Rasmus Walter er forsanger i rockbandet Grand Avenue, som han var med til at danne i 2001. Han udgav sit selvbetitlede debutalbum i april 2011. Albummet solgte 2.000 eksemplarer, og affødte radiohittet “Dybt vand”.

I marts 2013 udsendte Rasmus Walter sit andet soloalbum, Lige her lige nu. Førstesinglen “Endeløst” opnåede en sjetteplads på download-hitlisten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solskin over Sæby og masser af underholdning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger