Mange foretager amok indkøb før helligdagene

Mange foretager amok indkøb før helligdagene

15. april 2014 - kl. 14:18 - af

Rema-betaling_600x250Onsdag før påsken og påskelørdag er hos supermarkederne nogle af de mest travle dage på året.

Mange danskere går helt amok op til højtiderne, og store mængder mad rygere i indkøbsvognen før en højtid, og en del af maden ryger efter højtiden direkte i skraldespanden.

”Danskerne er generelt blevet bedre til at undgå madspild. Men især i påsken er det svært at sætte sin skraldespand på slankekur, da vi er oppe imod indgroede mad-traditioner”, siger Selina Juul, der er stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, til dr.dk

Før i tiden var alle butikker lukket i højtidsdagene, og man var henvist til kiosker og tankstationer, men med den nye lukkelov hvor det er muligt at handle hver dag, også i påsken, burde den gamle tradition, ikke at løbe tør for mad, hvis man får gæster, for længst være glemt, men den sidder stadig i mange.

Nu siger lukkeloven, at supermarkeder må holde åben alle dage, hvis deres årlige omsætning ikke overstiger 32 mill. kroner. Så i dag har de fleste butikker i discountkæderne åben alle påskedagene, og det er der for ikke nødvendigt at købe ind, som om der var lukket de næste 14 dage, og med det til følge at meget desværre ryger i skraldespanden efter højtidsdagene.

Tænk over dine indkøb, og undgå madspild.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange foretager amok indkøb før helligdagene ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER